Bent u op zoek naar een mooie houten trapleuning met stoere RVS accenten voor een scherpe prijs? Neem dan eens een kijkje bij onze meranti leuningen. Prachtige meranti trapleuningen met stijlvolle INOX leuningdragers en uiteinden; Een bijzondere mix van natuurlijk / warm en modern / strak. En ook niet onbelangrijk: Voor een scherpe prijs. Een trapleuning hout kopen bij INOXvakman is dan ook zeker het overwegen waard! Wij leveren alle leuningen van hout tot 400 cm uit 1 stuk. En deze worden op maat voor u gezaagd, uitgebreid gecontroleerd en perfect afgewerkt. Ook dragen wij zorg voor een goede verpakking en snelle levering. Al binnen 5 werkdagen wordt deze bij u thuis afgeleverd. In dit artikel gaan we dieper in op onze collectie Meranti leuningen.

INOXvakman

Een gerichte collectie meranti leuningen.

Meranti, ook wel merantihout genoemd, is een verzamelnaam voor hout afkomstig uit Zuidoost-Azie. Het Meranti hout van INOXvakman.be komt uit Maleisië. Meranti is een populaire houtsoort voor de bouw en in Nederland zelfs het meest gebruikte tropische hout in de bouw. De mooie rood-bruin-roze tint en mooie tekeningen van meranti hout in combinatie met de sterke eigenschappen van het hout; duurzaam, optimale prijs-kwaliteit verhouding en goed te bewerken, maken meranti tot een gewilde houtsoort voor o.a. trapleuningen.

Binnen ons assortiment meranti leuningen inclusief INOX leuningdragers en uiteinden hebben wij een selectie van de populairste leuningdragers gemaakt. Bij INOXvakman vindt u een mooie selectie meranti leuningen, waarbij u in basis de keuze heeft uit onbewerkt  meranti (ook wel blank en naturel genoemd) en meranti gelakt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse leuningdragers van INOX en ook kunt u kiezen uit een drietal afwerkingen van de uiteinden; INOX einddoppen, bol en recht.

Het kan natuurlijk altijd dat u de voorkeur geeft aan een andere leuningdrager die hier niet bij staat. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op. In principe zijn alle INOX leuningdragers ‘rond’ ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen. Wij zullen u op korte termijn terugkoppeling geven of deze drager in combinatie met een meranti leuning mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn.