Of u nu op zoek bent naar vloertegels met houtlook, betonlook, natuursteenlook, of decoratieve tegels, u bestelt deze eenvoudig en veilig online voor de beste prijs bij Tegelmegashop.be; Gegarandeerd A-kwaliteit, 1e keus, scherpe prijzen en een snelle levering. Bestel de tegels eenvoudig online of bezoek onze showroom van ruim 1000m2!

 

Keramische tegels, de mogelijkheden zijn eindeloos, en dit geldt ook voor de mogelijke toepassingen. In iedere ruimte kunt u tegels van keramiek perfect toevoegen. Keramiek realiseert vooral veel voordelen op het gebied van onderhoud en duurzaamheid, met als grote voordeel krasvast en vochtvrij te zijn is keramiek zeker ideaal voor de badkamer, het toilet en de keuken, maar ook voor de woonkamer en de gang is keramiek handig en vooral ook heel mooi. En ook niet onbelangrijk; Erg voordelig. Door de enorme opmars van keramiek is de prijs van keramiek onder de prijs van natuursteen gedoken. Met een groot aanbod topkwaliteit keramische tegels is de prijs extreem gezakt, voordelig voor u dus! Dit geldt ook voor bijvoorbeeld keramische terrastegels, die een aantal jaren geleden nog bijna onbetaalbaar waren, dit is allang niet meer zo!

Tegelmegashop

Een keramische vloertegel is dus voor iedere ruimte een goede keuze. De mogelijkheden in kleuren, stijlen en thema’s zijn enorm. Enkele populaire ‘typen’ zijn de betonlook tegels, natuursteenlook tegels, decoratieve Portugese vloertegels en houtlook tegels, ook wel keramisch parket genoemd. Daarnaast hebben wij ook diverse ‘soorten’ keramische vloertegels. Denk hierbij aan doorgebakken keramiek tegels (neemt geen vocht op), door-en-door keramiek tegels (slijt- en krasvrij), doorgekleurd keramiek tegels (volledig 1-kleurig), verglaasd keramiek tegels (toplaag van gekleurd glazuur) en gerectificeerde keramische vloertegels, oftewel extra bijgeslepen speciaal voor kleine voegen. Vloertegels van keramiek bij Tegelmegashop.be; A-merken, 1e keus topkwaliteit & altijd de beste prijs. Wij brengen graag een passend en vrijblijvend advies uit op basis van uw wensen. Altijd een passende keramische vloertegel bij Tegelmegashop.be.