Kies voor keramisch parket in uw woning als u een mooie, warme sfeer wilt creëren. Deze tegels creëren een prachtige vloer van topkwaliteit en een scherpe prijs. U kunt keramisch parket online bestellen bij Tegels33.nl. Zij hebben enorm veel types in hun assortiment waar u uit kunt kiezen. Bekijk direct online het complete aanbod en kies een type tegel die past bij uw wensen. Komt u er niet helemaal uit? Twijfel dan niet om u te laten adviseren door de specialisten van Tegels33.nl. Zij kunnen u optimaal op maat adviseren en informeren.

Legpatronen

Keramisch parket kunt u op vele verschillende manieren leggen. De meest toegepaste legpatroon is de wildverbrand. De wildverband heeft geen vast patroon en creëert hierdoor een natuurlijke uitstraling. Daarnaast heeft u ook de halfsteensverband en visgraat verband. Deze twee legpatronen worden ook vaak gebruikt en vormen dus samen met de wildverband zeker de top 3 legpatronen voor keramisch parket. Welke legpatroon past het beste in uw woning? Bekijk de verschillende stijlen en kom tot een conclusie.

Houtsoorten

Keramisch parket heeft veel houtsoort looks. U kunt keramisch parket verkrijgen in eiken print maar bijvoorbeeld ook in Douglas print. Er zijn enorm veel houtsoorten waar u uit kunt kiezen. Tegelfabrikanten hebben alle houtsoorten nagemaakt en u kunt dan ook kiezen voor alle echte houtsoorten. Daarnaast is keramisch parket ook erg goed nagemaakt. Met de juiste oppervlakte, structuur en kleur van de tegels kunt u bijna het verschil tussen echt hout en keramisch parket niet zien. Welke houtsoort gaat u kiezen? Kijk goed naar de verschillende stijlen en maak een keuze!