Wil je een aanbouw gaan realiseren of kies je er toch voor om voor een tuinkamer te gaan? Een ding is zeker, een aanbouw is veel duurder dan een tuinkamer. Wanneer je een tuinkamer besteld, kun je kiezen voor een terrasoverkapping met glazen zijwanden en aan de voorzijde een glazen schuifwand. Je kunt ook bijvoorbeeld overal zonwering screens toepassen of vaste wanden aan de zijkant. De mogelijkheden met een overkapping zijn erg uitgebreid. Wij raden je aan om van tevoren goed te beredeneren wat je wilt gaan doen. Maak bijvoorbeeld een kostenoverzicht van een aanbouw en tuinkamer en leg deze langs elkaar.

Overkapping online bij Overkapping33.nl. Ga naar de webwinkel, kies een terrasoverkapping en doorloop de stappen om je terrasoverkapping op maat samen te stellen. Wanneer je gekozen hebt voor de gewenste formaat, kleur, type dakplaten en LED inbouwspots, kun je jouw overkapping op maat in de winkelmand stoppen en bestellen. Wil je een overkapping op maat? Dat is ook mogelijk. Kies voor een Verano overkapping in het aanbod van Overkapping33, die ook op maat te leveren zijn. Wil je direct een prijs van een tuinkamer om deze te vergelijken met de aanbouw? Geen probleem! Ook deze tuinkamers kun je samenstellen op Overkapping33.

Jouw bestelling wordt bij Overkapping33 compleet gratis geleverd! Binnen 1-2 weken ontvang je jouw complete bestelling in huis. Wanneer je niet kunt wachten en jouw overkapping z.s.m. in huis wilt hebben kun je ook kiezen voor de expres bezorging. De bestelling wordt dan binnen 1 werkdag bij je geleverd. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Informeer bij Overkapping33 over de expres bezorging. Ook voor de Belgische en Duitse klant is een overkapping van Overkapping33 gewoon te leveren. De kosten zijn afhankelijk van de locatie. Waar wacht je nog op bekijk en bestel snel jouw overkapping of glazen schuifwand op Overkapping33.nl!