COMPOSIETvakman.be – de dorpel specialist

U bent op zoek naar een passende dorpel voor binnenshuis, dan is er een cruciale keuze die gemaakt moet worden, gaat u voor natuursteen of composiet? Bij COMPOSIETvakman.be – de dorpel specialist – vindt u beide en hier vertellen wij u uiteraard graag wat meer over! 

COMPOSIETvakman.be – de dorpel specialist

Natuursteen of composiet?

Er wordt vaak gesproken over een ‘stenen dorpel’ en in principe heeft u hierbij binnenshuis de keuze uit natuursteen of composiet. De traditionele stenen dorpel is toch wel die van blauwe steen / arduin. Ditzelfde geldt trouwens voor de arduin buitendorpel, die ook immens populair blijft. Bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een arduin dorpel, oftewel de echte Belgische blauwsteen / hardsteen uit Henegouwen. Met blauwe steen kiest u voor topkwaliteit materiaal en een levendige en natuurlijke uitstraling. Maar er is meer mogelijk op het gebied van natuursteen. Gaat u voor een sfeervolle natuursteen deurdorpel voor binnen van topkwaliteit – oersterk & onderhoudsvriendelijk – dan graniet een prachtige optie. Bent u gek op de sfeervolle uitstraling van natuursteen, bekijk dan hier alle natuursteen binnen dorpels van COMPOSIETvakman >>

Naast natuursteen, bieden wij ook een uniek assortiment composiet dorpels voor binnen: Zowel marmercomposiet, met een optimale prijs kwaliteitverhouding, als kwartscomposiet, oersterk, krasvast, extreem onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig. De ontwikkelingen binnen de categorie binnendorpels is vergelijkbaar met die bij vensterbanken; Composiet wordt steeds populairder. Op het gebied van prijs – kwaliteit verhouding is composiet zeer interessant en wij bieden daarnaast een uniek assortiment van kleuren / kleurtinten. Wat dacht u van een prachtige zwarte marmerlook, of een moderne ‘strakke’ witte, grijze of zwarte dorpel?

Wat uw wensen ook zijn, altijd een prachtige dorpel – op maat gezaagd – voor de beste prijs bij COMPOSIETvakman.be! Wij vervaardigen iedere binnendorpel – op bestelling – specifiek voor u op maat, wel zo prettig toch?