G4s safety solutions

Niet alleen op de werkvloer maar ook thuis is veiligheid van groot belang, G4s safety solutions helpt je hierbij. Je wilt toch niet dat er iets gebeurt met jouw gezin? Daarom is het raadzaam om een aantal veiligheidsmaatregelen te treffen voor in huis.

G4s safety solutionsGasdetectie

Koolmonoxide is een sluipmoordenaar, je ruikt, proeft of ziet koolmonoxide namelijk niet. Gelukkig verkoopt G4s ook gasdetectie als safety solution. Het kan iedereen gebeuren namelijk en er kunnen verschillende oorzaken zijn:

  • Slecht onderhouden kachel of geiser
  • Slechte ventilatie van de kachel of geiser
  • Verkeerde aansluiting van de CV-ketel

De brandweer wil iedereen waarschuwen voor de gevaren van koolmonoxide. Naast koolmonoxide zijn er natuurlijk nog veel meer gassen die een stuk minder bekend, maar net zo gevaarlijk zijn. Daarom is het van groot belang om een gasdetector in huis te hebben.

Adembescherming

Mocht het nu toch gebeuren dat de lucht in uw huis niet meer adembaar is, is adembescherming van groot belang. Er is al adembescherming te koop vanaf 30 euro per persoon. Het klinkt veel geld, zeker met een groter gezin, maar bedenk je eens dat het het verschil kan maken tussen leven of dood! Deze adembescherming is niet alleen te gebruiken bij vergiftiging van de lucht, maar bijvoorbeeld ook bij brand of rookontwikkeling in uw huis of woonplaats.

Ik  zou iedereen met een huis willen aanraden om eens goed na te denken over de gevaren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is een stuk beter om er van tevoren goed op voorbereid te zijn!