Zoals jullie misschien wel weten, zijn interieurs en de vormgeving ervan mijn grote passie. Geen wonder dus ook dat ik daar recentelijk een opleiding in begonnen ben. Het heeft mijn interesse en dus wil ik er ook echt iets mee gaan doen. Totdat ik een echte professional ben, kijk ik gewoon in mijn eigen omgeving en situatie om me heen en bericht ik jullie over wat ik daar zie en meemaak.

Met een houten garagepoort van Different geef je je huis nét dat beetje extra

Dat is nogal wat, zo ook het bedrijf waar ik vandaag over wil berichten. Ik maak al gelijk een uitstapje buiten de inrichting zelf, maar focus me eens op vormgeving. Ik heb mijn huis namelijk een grondige opknapbeurt gegeven en onderdeel daarvan was het de garagedeuren te vervangen. Na enig onderzoek op het web kwam ik er al snel achter dat Different Doors specialist is op het gebied van houten garagepoorten. Met Different Doors – houten garagepoorten haal je echte kwaliteit in huis of, in dit geval natuurlijk, in je garage. Ik heb er prachtige poorten voor in de plaats gekregen en dat bleek een nodige vervanging van de oude deuren die er hier in zaten, wat een verbetering het is! 

96Ik ben in het bijzonder te spreken over het ontwerp van de deuren, die echt op opvallende wijze zijn samengesteld uit het mooiste hout – met respect voor dat materiaal, en met een transparante blik naar datzelfde materiaal. Ik ben er eerlijk gezegd altijd wel over te spreken als je het materiaal nog door de bewerking heen ziet, als er ‘eerlijkheid’ is over de oorsprong. Met de prachtige houten garagepoorten die Different Doors voor me wist te ontwerpen, te fabriceren en te plaatsen is aan die voorkeur zeker vorm gegeven – letterlijk en figuurlijk!